Wij zijn Tear. Wie ben jij?

Loading Assessment
Uw cookieinstellingen staan het niet toe deze inhoud te tonen. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen.

Welkom bij Tear!

  
Tear helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. Wij geloven dat recht doen ver weg, dichtbij begint. Want wat wij doen in ons dagelijks leven werkt wereldwijd door. Maar hoe doe je nou recht in je omgeving? In drie artikelen laten we je zien hoe je vast een klein beginnetje kunt maken, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid.

• Hoe doe je dat nou, duurzamer leven? In dit artikel vind je vier tips!
• Je werk op kantoor associeer je misschien niet meteen met duurzaamheid. Toch kun je met eenvoudige aanpassingen je kantoorgedrag verduurzamen en daarmee de wereld veranderen. Hoe? We zetten het voor je op een rijtje
• ​Stuur eens een kaartje.
• Ben je op zoek naar leuke adresjes voor tweedehands kleren? Hier vind je een uitgebreide lijst om duurzaam te shoppen.

Tear Backstage ... Wie ben jij?

Uw cookieinstellingen staan het niet toe deze inhoud te tonen. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen.

Backstage bij Tear

  
Tear wil met je kennismaken. En hoe kunnen we dat beter doen dan met mensen die al enthousiast zijn over Tear? Met onze ambassadeurs Rikko Voorberg, Tim van Wijngaarden, Mirjam van der Vegt, Jurjen ten Brinke, Elbert Smelt, Mozes Alagbe en Bas van Nienes voor de lens laten we je de veelzijdigheid van recht brengen volgens Tear zien.  In wie herken jij je het meest?