Akkoord

Tear.nl maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Tear maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Wij zijn Tear. Wie ben jij?

Tear helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. We helpen waar we kunnen en moedigen mensen aan om de wereld mooier te maken. 

Onze ambassadeurs doen dat allemaal op hun eigen manier. Soms door realistisch te kijken naar alles om hen heen, en soms door gewoon even weg te dromen. Of door te twijfelen over wat nou de beste manier is en soms door optimistisch te kijken naar alle mogelijkheden die er zijn om dat verschil te maken. 

Samen met onze ambassadeurs inspireren en helpen we je graag om te ontdekken op welke manier jij dat doet in je dagelijks leven. Doe de test, en lees en bekijk de verhalen van onze ambassadeurs en ontdek welke manier bij jou past.

Loading Wie ben jij?

Tear Backstage ... Wie ben jij?

Backstage bij Tear

Tear wil met je kennismaken. En hoe kunnen we dat beter doen dan met mensen die al enthousiast zijn over Tear? Met onze ambassadeurs Rikko Voorberg, Tim van Wijngaarden, Mirjam van der Vegt, Jurjen ten Brinke, Elbert Smelt, Mozes Alagbe en Bas van Nienes voor de lens laten we je de veelzijdigheid van recht brengen volgens Tear zien.  In wie herken jij je het meest? 

Ontwerp & realisatie: Nilsson