Word vrijwilliger bij de leukste jongerenactie van Nederland!

Vacature | 14-04-2018Tear

Ken je Nacht Zonder Dak al? Ongeveer honderd tienergroepen door heel Nederland slapen elk jaar een nachtje in een krotje om te ervaren hoe het is om dakloos te zijn. Maar niet zomaar natuurlijk. Met de actie halen ze geld op voor straatjongerenprojecten van Tear.  

Dit ga je doen

Bij elke Nacht Zonder Dak willen we graag iets vertellen over de projecten van Tear. Maar dat kunnen we niet alleen! Met een groeiend aantal NZD’s  hebben we mensen nodig die het leuk vinden om dit voor ons te doen. De materialen zijn natuurlijk geregeld: een goede Powerpoint presentatie, een film, een script en leuke ijsbrekers die je met de tieners kunt doen.  

Waar?  

Nacht Zonder Dak wordt door het hele land georganiseerd. Of je nou in Lutjebroek, Klazienaveen of Vlissingen woont, we kunnen je hulp overal goed gebruiken! We vragen je ongeveer 2-6 presentaties per jaar te geven, afhankelijk van hoeveel NZD’s er bij jou in de buurt worden georganiseerd. Het grootste aantal vindt plaats in de weekenden van mei tot juli en in september. De reiskosten die je maakt mag je natuurlijk declareren. 

Oh, en…  

Elk jaar hebben we een vrijwilligersavond waarop we met alle vrijwilligers gezellig een hapje samen eten. Ook ontmoeten we elkaar op evenementen als Opwekking, de EO Jongerendag en Like Jesus waar we Nacht Zonder Dak promoten.  

Dus: ben je enthousiast, vind je het leuk om voor een groep te staan, kun je een beetje omgaan met de computer en wil je 2-6 avonden per jaar je tijd geven aan Tear? Stuur dan een mailtje naar Mariënne Fijan-Hop, mfijanhop@tear.nl en word vrijwilliger bij de leukste jongeractie van Nederland!