Akkoord

Tear.nl maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Tear maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Meld je aan voor de GroeneKerkendag 2017!

Nieuws | 06-09-2017Tear

Vroeger werden fairtrade producten alleen via kerken in de westerse wereld verkocht om geld in te zamelen voor mensen in arme landen. Tegenwoordig zijn de woorden groen, biologisch en fair niet meer weg te denken uit onze samenleving. Benieuwd hoe je op een groene, bewuste manier verschil kunt maken met jouw kerk? Ontdek het op de zesde GroeneKerkendag op zaterdag 7 oktober!

Hoe eerlijk zijn de producten met het Fairtrade keurmerk tegenwoordig eigenlijk? Wat voor invloed heeft ons gedrag als consument op de omstandigheden van de makers en het klimaat? En hoe betrek je God bij het maken van keuzes in de supermarkt? Allemaal vragen waar we tijdens de GroeneKerkendag over gaan nadenken. Dit jaar doen we dat aan de hand van een toepasselijk thema: groen & eerlijk.

Tijdens de GroeneKerkendag laten verschillende kerken zien wat zij aan duurzaamheid doen en zijn er gedurende de dag verrassende en inspirerende workshops en sprekers. Om de dag te bezoeken hoef je geen Groene Kerk te zijn. Ben je wel benieuwd of de GroeneKerkenactie ook iets voor jouw gemeente is? Aan het eind van het programma doe je tijdens een markt met duurzame producten en initiatieven onder het genot van een (eerlijk) hapje en drankje inspiratie op over hoe je jouw eigen kerk groener kunt maken.

We zien je graag op 7 oktober in de Inham in Amersfoort!

Ja, ik kom naar de GroeneKerkendag op 7 oktober!

 

Praktische informatie

Locatie: De Inham, de Hamseweg 40, Amersfoort

Ontvangst: 09.30 uur

Kosten: 10 euro (inclusief biologische lunch)

Bekijk hier het volledige programma.

Heb je vragen? Mail dan naar Hanna van der Horst, hvanderhorst@tear.nl

Ontwerp & realisatie: Nilsson