Nieuwe Stilteagenda van Mirjam van der Vegt in samenwerking met Tear

Een agenda waarin je elke week bezinning, ruimte en bezieling vindt en waar je van tot rust komt. Voor 2020 brengt Mirjam van der Vegt weer een nieuwe Stilteagenda uit in samenwerking met Tear. Je kunt hem gebruiken voor afspraken, maar ook als inspirerend dagboek voor jezelf. Met maandelijkse inspiratie die je helpt te onthaasten en elke week een open vraag en creatieve reflectie. De Stilteagenda biedt veel schrijfruimte en praktische oefeningen.

Mirjam van der Vegt is schrijver, spreker en (stilte)trainer. Ze werkt in deze agenda samen met Tear, waar ze ambassadeur van is. Deze agenda is onderdeel van haar Stiltelijn. Henri Nouwen zei ooit heel mooi: 'Stilte brengt verbondenheid met eenieder tot stand, stilte brengt je in de wereld.'

Bestel de Stilteagenda

x € 14,95

Door het aanvinken van de machtigings-optie geef je toestemming aan Tear om een incasso-opdracht te sturen naar je bank om het bovenstaande bedrag van je rekening af te schrijven. Meer informatie hierover vind je hier. Het bedrag waarvoor je ons hebt gemachtigd zal worden afgeschreven van je rekening als de Stilteagenda's worden verstuurd.