Nacht Zonder Dak

Zoek jij als jeugdleider een leuke activiteit om met jouw jeugdgroep, kindernevendienst, of catechese te doen? Om samen een activiteit te ondernemen én een verdiepend en creatief jongerenprogramma te volgen? Organiseer dan een Nacht Zonder Dak. 

Jongerenactiviteit in de kerk

Tijdens Nacht Zonder Dak slaap je voor één nacht in een zelfgebouwd krotje, zoals andere leeftijdsgenoten aan de andere kant van de wereld elke nacht moeten doen. Je laat je hiervoor sponsoren door familie en vrienden. Met het geld dat je ophaalt, steun je projecten van Tear die straatjongeren een nieuwe toekomst geven.

Verdiepend & verbindend

Onderdak is het programma van Nacht Zonder Dak dat is ontwikkeld in samenwerking met Youth for Christ. Met Onderdak vul je drie avonden met een verdiepend en creatief jongerenprogramma dat zich richt op bewustwording van armoede en onrecht. Op de eerste avond bereid je de Nacht Zonder Dak voor met leuke, creatieve activiteiten. De tweede avond is de Nacht Zonder Dak en slaap je in een zelfgebouwd krotje. Tijdens de derde avond bespreek je op een creatieve manier hoe nu verder.

Een nacht in een krotje voor straatkinderen

Promo Nacht Zonder Dak

Meer weten? Bestel de NZD-krant en neem vrijblijvend contact op via mfijanhop@tear.nl.