Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Vul het contactformulier hieronder in. Wij reageren dan zo snel mogelijk. Wil je mensen zélf helpen op te staan uit armoede en onrecht ? Meehelpen doe je zo.

Contactgegevens

Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Telefoon: 030 69 69 600
E-mail: info@tear.nl
Postadres: Postbus 8170, 3503 RD UTRECHT

Routebeschrijving naar het kantoor >> 

Financiële gegevens

Hieronder vindt u onze financiële gegevens. Het genoemde bankrekeningnummer kunt u gebruiken om giften over te maken. Hartelijk dank voor uw steun!

Bankrekening: NL32 ABNA 0501 0303 01 (t.n.v. Tear Fund Nederland)
BIC-code: ABNANL2A
RSIN / fisc. nr.: 004286856
KvK: 41177385

Stuur een bericht

Hoe kom ik bij Tear?

Tear is gevestigd in een vleugel van het Landelijk Diensten Centrum en heeft een eigen ingang. Als je het terrein van het LDC oprijdt, sla je meteen linksaf. Rij met de bocht mee naar rechts en je komt op een parkeerterrein. Sla rechtsaf het parkeerterrein op en je ziet aan je rechterhand de ingang van Tear (linkerdeur).

Tear is per openbaar vervoer het best bereikbaar met bus 5 (richting Cartesiusweg via Oog in Al) vanaf station Utrecht Centraal. Uitstappen bij bushalte Den Hommel.

Kom je met eigen vervoer, maak dan gebruik van de kaart hieronder.

Klacht indienen

In alle gevallen wil Tear vanuit haar visie, missie en waarden integer handelen en transparant zijn in haar communicatie naar buiten toe. Ben je toch niet tevreden over ons? Laat het ons weten! Stuur een bericht of bel ons op 030 6969600. Wij doen ons best om je klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Lees meer over onze klachtenprocedure.