Akkoord

Tear.nl maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Tear maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Ambassadeurs

Mensenkinderen

Als Tear werken we graag samen met mensen die ons weten te verrassen met hun talent en hun kijk op de wereld. Bas van Nienes is zo iemand. Met zijn project Mensenkinderen is hij ambassadeur geworden van Tear. En hij wordt bijgestaan door Jeroen van der Werken en een vaste groep muzikanten.

Vrolijk en hoopvol

Hun Nederlandstalige muziek is vrolijk en hoopvol en bezingt een leven vol gelijke kansen voor iedereen. Deze bijbelse waarde zit steevast verpakt in nummers die je aanmoedigen om te genieten van het goede en om oog te hebben voor het leven om je heen. Je herkent Bas en de andere mensenkinderen aan hun fanfare-uniforms en muziek waar je graag achteraan loopt.

Momenteel maken Mensenkinderen en Tear plannen voor een tournee langs bijzondere plekken in het land.

www.mensen-kinderen.nl

Timzingt

Gewapend met piano, gitaar en ukelele gooit hij zijn binnenste naar buiten: grappig, mooi en diep’.

Sinds begin 2012 is Tim van Wijngaarden ambassadeur van Tear. Tim is bekend onder zijn artiestennaam: TimZingt. In de afgelopen tijd heeft hij al heel wat  keren opgetreden voor Tear, onder andere samen met de band Trinity.  Dit levert een uitdagende combinatie op van Zuid-Amerikaanse groove en Hollandse ironie. Timzingt staat voor mooie en hilarische liedjes, eerlijke en tedere poëzie, rake en scherpe conferences en ontroerend goed cabaret.

Trinity

Sinds februari 2008 is Trinity ambassadeur voor Tear. Trinity is een worldbeat band bestaande uit vier getalenteerde mannen. Drie van de vier bandleden, de drie gebroeders Smelt, brachten hun jeugdjaren door in Peru.

Trinity kenmerkt zich door een sterke en aanstekelijke live performance, waardeer elk optreden uitloopt op een feest. Hun mix van Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves creëert een spannende mix.

Band van formaat

De band ontstond in 2004 en groeide snel uit tot een band van formaat. Zo stonden ze in het voorprogramma van ‘NewWorldSon’, ‘IONA’, ‘Sons of Korah’ en speelden ze op het hoofdpodium van het Xnoizz Flevo Festival.

www.bandtrinity.nl.

Ben je zelf ambassadeur? Bekijk hier de pagina met informatie voor Tear-ambassadeurs.

Ontwerp & realisatie: Nilsson