Akkoord

Tear.nl maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Tear maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Doe mee met de #16days-challenge

Elk jaar van 25 november tot en met 10 december is het #16days. Een periode van zestien dagen ingesteld door de Verenigde Naties internationaal om geweld tegen vrouwen aan de kaak te stellen. 

25 november is de internationale dag voor het uitbannen van geweld tegen vrouwen. 10 december is de internationale dag van de rechten van de mens. Sinds 1991 zijn er wereldwijd acties om aandacht te vragen voor de ernst en omvang van geweld tegen vrouwen. 16 dagen acties verbinden deze twee dagen.

Tear doet mee met de #16days-challenge

We dagen jou uit om in deze 16 dagen met 4 eenvoudige acties de strijd aan te gaan om geweld tegen vrouwen te stoppen.

Doe je mee? Meld je hieronder aan.

Ik doe mee met de #16days-challenge

Als je je aanmeldt, krijg je tussen 25 november en 10 december vier keer een korte mail met een concrete actie om te doen. Na de #16days wordt je enkele keren per jaar op de hoogte gehouden van de Resister-campagne. Je kunt je in de e-mails gemakkelijk afmelden. 

Expert Annet Alagbe-Speelberg geeft tips

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Je krijgt hierbij een hulp van Annet Alagbe-Speelberg. Ze is voormalig politieagent en geeft nu al 23 jaar coaching, training en counceling op het gebied van seksueel geweld. Annet zit in het expertteam van de Resister. Bij elke challenge geeft ze een persoonlijke tip.

Ontwerp & realisatie: Nilsson